2017-05-11

Välkommen på konferens!RSS

SAU/SAM:s gemensamma årskonferens närmar sig nu med stormsteg. Vi träffas som brukligt på Gullbrannagården under Kristi Himmelsfärdshelgen och hoppas på några riktigt innehållsrika och uppbyggande dagar då vi tillsammans får möta varandra och vår Herre.
Vi möts under temat ”TID” och kommer att blicka både bakåt och framåt. När det gäller att blicka bakåt kommer inte minst SAU:s 125 års jubileum att spela en viktig roll. I år fyller även UV-scout 75 år så det finns en hel del att uppmärksamma. 
 
Några höjdpunkter under konferensen: 
  • Under söndagens högtidsgudstjänst har vi förmånen att ordinera inte mindre än sju pastorer. 
  • Simon Häggström, kriminalinspektör och författare kommer att hålla ett mycket aktuellt seminarium om människohandel i Sverige utifrån den vardag han konfronteras med dagligen. 
  • Vi får lyssna till Bo Forsberg, generalsekreterare på Diakonia som talar utifrån församlingens uppdrag i en trasig värld. 
  • Samuel Ljungblahd med band kommer att förgylla fredagskvällen med en härlig konsert. 
  • Det kommer finnas flera olika bibelstudium och seminarier att välja mellan. 
  • För barnen blir det liksom tidigare en egen konferens där de kommer att prata om att följa Jesus i vardagen, ett högaktuellt ämne idag när våra barn ofta får sin tro ifrågasatt. I år finns det även ett speciellt program för tonåringarna.
  • Lördag eftermiddag kommer vi fira SAU:s 125 år med en stor fest i parken. Det blir Gudstjänst för alla åldrar, hoppborg, sumobrottning, chokladhjul, ansiktsmålning, fiskedamm och mycket mer. 
  • Festen avslutas med vårt missionslopp ”Spring för livet” där du har möjlighet att springa till förmån för vårt internationella arbete. Redan nu kan du anmäla dig till loppet.
 
 
Även i år kommer det att finnas möjlighet att följa delar av konferensen via radio och Webb-TV. Läs mer om det här.
 

Väl mött till en härlig konferens!

SAU >
ALT >
Mullsjö folkhögskola >

SAM bg: 140 - 0753
SAM swish: 
123 138 89 82

ALMANACKAN
TIDNINGEN AKTUELLT


Aktuellt från Alliansmissionen är en medlemstidning som ges ut fem gånger per år. 

Läs direkt →

ADRESSER

Svenska Alliansmissionen,
Västra Storgatan 14
553 15 Jönköping

Tel: 036-30 61 50
E-post: info@alliansmissionen.se

SNABBLÄNKAR