Kyrkoavgiften

Kyrkoavgiften är en fantastisk möjlighet för dig att via skattsedeln enkelt stödja SAM:s stora gemensamma arbete OCH din egen församling. På de här sidorna hittar du information om kyrkoavgiften samt en anmälningstalong att fylla i när du bestämt dig.

Svenska Alliansmissionen och Svenska Alliansmissionens Ungdom vill fortsätta att arbeta för att nå ut med evangelium till fler människor i fler länder. Vi vill utbilda kristna ledare, vi vill se församlingar bildas och växa, vi vill se barn och ungdomar utvecklas i sin tro.

Med hjälp av din och många andras kyrkoavgifter skapar vi möjligheter att växa och gå vidare, i vårt stora gemensamma arbete men också i de enskilda församlingarna.

Senast 31 oktober behöver vi få ditt medgivande till Svenska Alliansmissionen för att kyrkoavgiften ska börja dras från och med det kommande året. Medgivandet måste ske med din underskrift.

Kyrkoavgiften uppgår till 1 % av din beskattningsbara inkomst. Du väljer själv om du vill ge hela din kyrkoavgift till SAM/SAU, eller om du vill ge 50 % till samfundet och 50 % till din lokala församling.

Tack för att du vill vara med!

Här kan du se en kort film om kyrkoavgiften.

 

Ladda ner en anmälningstalong här!

 

Läs mer om

Stor betydelse för församlingskassan
Vart går pengarna?
Därför ger jag min kyrkoavgift till SAM

Frågor och svar
  

 

 

SAU >
ALT >
Mullsjö folkhögskola >

SAM bg: 140 - 0753
SAM swish: 
123 138 89 82

ALMANACKAN
TIDNINGEN AKTUELLT


Aktuellt från Alliansmissionen är en medlemstidning som ges ut fem gånger per år. 

Läs direkt →

ADRESSER

Svenska Alliansmissionen,
Västra Storgatan 14
553 15 Jönköping

Tel: 036-30 61 50
E-post: info@alliansmissionen.se

SNABBLÄNKAR