Tillsammans med Jesus i världen

Välkommen till Svenska Alliansmissionen, ett kristet frikyrkosamfund med rötter i 1800-talets stora väckelserörelse. "Mission är våra rötter, vår identitet och vår framtid. Gud har betalat ett pris, och vi vill utmana varandra att låta mission få kosta."

PÅ GÅNG JUST NU
2015-04-24
Är semesterplaneringen i full gång? Lockar sol och bad på Sveriges troligtvis längsta sandstrand? Vår församling i Båstad hyr under sommaren ut en lägenhet i sina lokaler till mycket förmånligt pris, samtidigt är du med och stöder deras viktiga arbete.


2015-04-20
Hedvig och Helge, som gjorde succé på förra årets barnkonferens, kommer till Årskonferensen även i år. På ett proffsigt och medryckande sätt tar de hand om både barn och vuxna.

2015-04-13
Som en oas mitt i ett i övrigt ganska trist område, strax utanför Witbank i Sydafrika, ligger Marthas förskola. För de flesta av barnen på skolan är detta den enda plats där de har möjlighet att leka, för många av dem är det här de får dagens viktigaste måltid och för några är detta den enda plats där de känner sig helt trygga.

2015-04-08
Trots att kristna i världen idag har olika syn på väldigt mycket gällande tron, är majoriteten troligen överens om att kyrkan borde vara en plats där alla är välkomna. Sara Lofthammar, Stina Persson och Anton Rudberg från Allianskyrkan i Jönköping är några av dem som tycker det. Trots det anser de inte att kyrkan idag är en plats där alla känner sig välkomna.

SAU >
ALT >
Mullsjö folkhögskola >

SAM bg: 140 - 0753
SAM swish: 
123 138 89 82

ALMANACKAN
TIDNINGEN AKTUELLT


Aktuellt från Alliansmissionen är en medlemstidning som ges ut fem gånger per år. 

Ladda hem som pdf-fil →

Läs direkt →

ADRESSER

Svenska Alliansmissionen,
Västra Storgatan 14
553 15 Jönköping

Tel: 036-30 61 50
E-post: info@alliansmissionen.se

SNABBLÄNKAR