Tillsammans med Jesus i världen

Välkommen till Svenska Alliansmissionen, ett kristet frikyrkosamfund med rötter i 1800-talets stora väckelserörelse. "Mission är våra rötter, vår identitet och vår framtid. Gud har betalat ett pris, och vi vill utmana varandra att låta mission få kosta."

PÅ GÅNG JUST NU
2016-12-09
Redan i 10-års åldern kände Johanna att hon ville göra det som pastorn gjorde under gudstjänsten. Men hon var blyg och osäker och uppväxten i en stor församling som Pingstkyrkan i Jönköping gjorde att hon hade svårt att se sig själv i den rollen. Men hon bar längtan inom sig och efter tio års praktik och studier är hon där.


2016-11-21
På initiativ av Roland Oscarsson, vår integrationssamordnare, har SAM startat en namninsamling för att protestera mot den allt tuffare situationen för de många ensamkommande barn från Afghanistan som nu drabbas av de allt hårdare reglerna från migrationsverket.
Läs, skriv under och dela gärna med dig till fler.

2016-11-17
Det är full aktivitet på fotbollsplanen i Valea Saeca i norra Rumänien. Ett 40-tal barn och ungdomar som har deltagit i ett skolprojekt är samlade till avslutningsfest. Det är påtagligt att ungdomarna gillar att spela fotboll och leka tillsammans. Både elever och lärare deltar av hjärtans lust. Så småningom blir det utdelning av kepsar. Läsk och godis kommer också fram innan det är dags för dagens höjdpunkt. Diplomutdelningen. Alla som har deltagit i programmet under hela året får ett diplom.

2016-10-24
”Kontakten med flyktingarna har betytt mycket även för församlingen. Många medlemmar är engagerade och djupa relationer har knutits. Det har blivit samtal om allt från vardag till djupare frågor om livet och tron.”
I Skillingaryds missionskyrka har man valt att aktivt arbeta med integration, framförallt har man lärt känna många av dem som bor på Götaströms asylboende

SAU >
ALT >
Mullsjö folkhögskola >

SAM bg: 140 - 0753
SAM swish: 
123 138 89 82

ALMANACKAN
TIDNINGEN AKTUELLT


Aktuellt från Alliansmissionen är en medlemstidning som ges ut fem gånger per år. 

Läs direkt →

ADRESSER

Svenska Alliansmissionen,
Västra Storgatan 14
553 15 Jönköping

Tel: 036-30 61 50
E-post: info@alliansmissionen.se

SNABBLÄNKAR