Tillsammans med Jesus i världen

Välkommen till Svenska Alliansmissionen, ett kristet frikyrkosamfund med rötter i 1800-talets stora väckelserörelse. "Mission är våra rötter, vår identitet och vår framtid. Gud har betalat ett pris, och vi vill utmana varandra att låta mission få kosta."

PÅ GÅNG JUST NU
Passage to light, foto: freeimages
2018-04-18
Jag träffar Immanuel i en av våra arabisktalande församlingar. Han är stor och muskulös och tatueringarna på både armar och hals avslöjar att hans liv haft en betydligt hårdare inriktning än den som jag, som uppväxt i en frikyrka, är van vid. Men hans ansikte strålar och det är svårt att tro att han bara några månader tidigare släpptes från fängelset efter att större delen av sitt liv levt som kriminell och åkt ut och in på anstalter runt om i Sverige.


2018-03-26
Är det svenska samhället på väg att förlora förmågan att förhålla sig till religionens positiva och negativa sidor på ett adekvat sätt? Det skriver presidiet för Sveriges kristna råd på debattplats i Svenska dagbladet, med anledning av att Socialdemokraterna vill förbjuda religiösa friskolor.

2018-03-19
Att prata med Amal en stund är som att få en boost av energi och glädje. Det hopp och den glädje som hon sprider omkring sig smittar av sig.

2018-03-08
Jag var nyfiken på den kristna tron redan hemma i Irak. Det fanns en del kristna runt omkring, och den kärlek jag såg i dem var något helt annat än det jag kunde läsa om i Koranen och i mitt lands historia. Där finns bara död. I hemlighet började jag att läsa Bibeln, men jag hade ingen att prata med om vad jag läste.

SAU >
ALT >
Mullsjö folkhögskola >

SAM bg: 140 - 0753
SAM swish: 
123 138 89 82

ALMANACKAN
TIDNINGEN AKTUELLT


Aktuellt från Alliansmissionen är en medlemstidning som ges ut fem gånger per år. 

Läs direkt →

ADRESSER

Svenska Alliansmissionen,
Västra Storgatan 14
553 15 Jönköping

Tel: 036-30 61 50
E-post: info@alliansmissionen.se

SNABBLÄNKAR