Tillsammans med Jesus i världen

Välkommen till Svenska Alliansmissionen, ett kristet frikyrkosamfund med rötter i 1800-talets stora väckelserörelse. "Mission är våra rötter, vår identitet och vår framtid. Gud har betalat ett pris, och vi vill utmana varandra att låta mission få kosta."

PÅ GÅNG JUST NU
När Birgitta möter människor i Förslöv, vill hon återspegla Jesus. Han är behovet, han ser behovet och är den som fyller behovet.
2015-02-26
För Birgitta Petersson i Förslöv har vägen till att arbeta med församlingsplantering inte precis varit spikrak, men som Birgitta säger på sin härliga skånska:
– Allting hänger ihopa. När man ser bakåt förstår man bättre hur Gud varit med hela vägen.


2015-02-17
Regnet verkar nu äntligen ha upphört och vattnet börjar sjunka undan från de värst drabbade områdena i Malawi. När vattnet runnit undan ser man nu konsekvenserna av översvämningen.
Var med och stöd de drabbade!

2015-02-11
Malawi i södra Afrika har drabbats av en av de svåraste översvämningarna i landets historia. Regnet, som till en början var efterlängtat efter en längre tids torka, övergick snabbt till en katastrof som lämnat hundratals döda, ännu fler hemlösa, förstörda fält och grödor, raserade vägar och broar.

2015-02-09
I samband med SAM:s Årskonferens 2014 välkomnades Allianskyrkan i Västerås till Svenska Alliansmissionen. Det är församling som växer snabbt och som redan har startat två utposter. Här berättar Sozan och Mourad Monier, pastorspar i församlingen, lite om sitt arbete

SAU >
ALT >
Mullsjö folkhögskola >

SAM bg: 140 - 0753
SAM swish: 12 31 38 89 82

ALMANACKAN
TIDNINGEN AKTUELLT


Aktuellt från Alliansmissionen är en medlemstidning som ges ut fem gånger per år. 

Ladda hem som pdf-fil →

Läs direkt →

ADRESSER

Svenska Alliansmissionen,
Västra Storgatan 14
553 15 Jönköping

Tel: 036-30 61 50
E-post: info@alliansmissionen.se

SNABBLÄNKAR