Tillsammans med Jesus i världen

Välkommen till Svenska Alliansmissionen, ett kristet frikyrkosamfund med rötter i 1800-talets stora väckelserörelse. "Mission är våra rötter, vår identitet och vår framtid. Gud har betalat ett pris, och vi vill utmana varandra att låta mission få kosta."

PÅ GÅNG JUST NU
Tusentals syrier på flykt från kriget strömmar in i Kurdistan i norra Irak. foto:UNHCR
2014-08-28
Idag skriver Sveriges interreligiösa råd ett uttalande om situationen i Irak. Undertecknarna är religiösa ledare som representerar åtta religioner i Sverige, inklusive presidiet för Sveriges kristna råd.


2014-08-19
I augusti varje år arrangerar SAM en missionsarbetarkurs för pionjärarbetare och hemmavarande utlandsarbetare. Programmet består av bibelstudier, föreläsningar, samtal, gemenskap, god mat och en hel del bön.

2014-08-01
För 150 år sedan var slaveriet lagligt och skedde helt öppet. Idag, trots förbud, finns uppskattningsvis cirka 30 miljoner slavar i en handel som är dold.

2014-07-25
– Våra medlemmar ger inte av ett överflöd, men av kärlek till Gud vilket har lett till att de blivit välsignade, säger Charles Josiya, pastor i Allianskyrkan i Masvingo i Zimbabwe. När vi ger tionde dras vi närmare Gud och Gud dras närmare oss.

ALMANACKAN
TIDNINGEN AKTUELLT


Aktuellt från Alliansmissionen är en medlemstidning som ges ut fem gånger per år. 

Ladda hem som pdf-fil →

Läs direkt →

ADRESSER

Svenska Alliansmissionen,
Västra Storgatan 14
553 15 Jönköping

Tel: 036-30 61 50
E-post: info@alliansmissionen.se

SNABBLÄNKAR