Tillsammans med Jesus i världen

Välkommen till Svenska Alliansmissionen, ett kristet frikyrkosamfund med rötter i 1800-talets stora väckelserörelse. "Mission är våra rötter, vår identitet och vår framtid. Gud har betalat ett pris, och vi vill utmana varandra att låta mission få kosta."

PÅ GÅNG JUST NU
2014-07-25
– Våra medlemmar ger inte av ett överflöd, men av kärlek till Gud vilket har lett till att de blivit välsignade, säger Charles Josiya, pastor i Allianskyrkan i Masvingo i Zimbabwe. När vi ger tionde dras vi närmare Gud och Gud dras närmare oss.


2014-07-18
Vad skulle du säga om någon plötsligt utmanade dig att istället för att stoppa pengar i kollektboxen, istället skulle ge en timmes arbete? Vad skulle du kunna skänka då? Ganska utmanande eller hur? Det och mycket annat pratade Stuart och Sian Murray Williams om när de under ett par dagar besökte Jönköping.

2014-07-11
Världen är orättvis. Du vill förändra. Från ditt konto finns en stående överföring till mission och bistånd och ibland ger du extra när katastrofer inträffar. Det är kanonbra, men finns det fler vägar att gå?

2014-07-07
Engagemang kan se ut på så många olika sätt. Jag har nu bott i Swaziland och har engagerat mig i mycket arbete här.

ALMANACKAN
TIDNINGEN AKTUELLT


Aktuellt från Alliansmissionen är en medlemstidning som ges ut fem gånger per år. 

Ladda hem som pdf-fil →

Läs direkt →

ADRESSER

Svenska Alliansmissionen,
Västra Storgatan 14
553 15 Jönköping

Tel: 036-30 61 50
E-post: info@alliansmissionen.se

SNABBLÄNKAR