Tillsammans med Jesus i världen

Välkommen till Svenska Alliansmissionen, ett kristet frikyrkosamfund med rötter i 1800-talets stora väckelserörelse. "Mission är våra rötter, vår identitet och vår framtid. Gud har betalat ett pris, och vi vill utmana varandra att låta mission få kosta."

PÅ GÅNG JUST NU
Läxhjälp i Podo Turcului, Rumänien, foto: Marian Paduret
2016-05-20
Det händer en hel del i skolprojektet vi tillsammans med SAM-hjälp stöder i Bacau, Rumänien - bra saker!


2016-05-17
Här sitter vi, tre tjejer på Mullsjö folkhögskola, och tänker tillbaka på de månader som gått. För nästan fyra månader sedan stod vi på Landvetter flygplats, packade och peppade på att bege oss iväg mot östra Sydafrika för att leva livet som volontärer på förskolor. Målet var Mgandusweni, ett township i provinsen Mpumalanga, där ett Bible college skulle komma att bli vårt nya hem för en tid.

2016-05-09
Under fyra intensiva och soliga dagar fylldes Gullbrannagården av konferensbesökare. Under temat Guds hjärtslag inrymdes många gudstjänster, seminarier och en konsert. Lägg till motionslopp, marknad, båtrace och barnkonferens och du har alla ingredienser till en mycket lyckad mötesplats!

2016-05-03
Välkommen till västkusten! Under fyra fartfyllda dagar, 5-8 maj, är det årskonferens på Gullbrannagården utanför Halmstad. Nu laddar vi för gott väder, ett späckat program för alla åldrar och framför allt - en möjlighet till gudsmöten.

SAU >
ALT >
Mullsjö folkhögskola >

SAM bg: 140 - 0753
SAM swish: 
123 138 89 82

ALMANACKAN
TIDNINGEN AKTUELLT


Aktuellt från Alliansmissionen är en medlemstidning som ges ut fem gånger per år. 

Ladda hem som pdf-fil →

Läs direkt →

ADRESSER

Svenska Alliansmissionen,
Västra Storgatan 14
553 15 Jönköping

Tel: 036-30 61 50
E-post: info@alliansmissionen.se

SNABBLÄNKAR