Tillsammans med Jesus i världen

Välkommen till Svenska Alliansmissionen, ett kristet frikyrkosamfund med rötter i 1800-talets stora väckelserörelse. "Mission är våra rötter, vår identitet och vår framtid. Gud har betalat ett pris, och vi vill utmana varandra att låta mission få kosta."

PÅ GÅNG JUST NU
2015-10-06
Att vara pastor kan innebära helt skilda saker beroende på var i världen du befinner dig. Våren 2006 arrangerade SAM det första pastorsutbytet där pastorer från Sverige och Afrika fick möjlighet att praktisera i varandras församlingar under tre veckor för att lära av varandras kulturer. Kenneth Pettersson, då pastor i Månsarp, tog del i projektet och välkomnade pastor Eduard Matebula från Sydafrika. Eduard kom under våren och samma höst besökte Kenneth honom hemma i Malekutu som är en by i nordöstra Sydafrika.


2015-10-03
I torsdags ägde en av årets stora höjdpunkter för oss på SAM rum, träffen för pensionerade missionsarbetare. Det var ungefär hundra personer som kom och var och en av dem har ett spännande liv att dela med sig av.

2015-10-02
I världen finns det cirka 2,2 miljarder barn, i Sverige lever cirka två miljoner av dem. Första söndagen i oktober är det bönedag för var och en av alla dessa.

2015-09-24
I helgen hölls en konferens i Jönköping för arabisktalande kristna ledare, både pastorer och lekmän i Sverige. Initiativtagare och inbjudare till konferensen som var öppen för alla intresserade, var Allianskyrkan i Hjällbo, Göteborg och Evangelical Alliance of Arabic-speakers in Europe (EAASE).

SAU >
ALT >
Mullsjö folkhögskola >

SAM bg: 140 - 0753
SAM swish: 
123 138 89 82

ALMANACKAN
TIDNINGEN AKTUELLT


Aktuellt från Alliansmissionen är en medlemstidning som ges ut fem gånger per år. 

Ladda hem som pdf-fil →

Läs direkt →

ADRESSER

Svenska Alliansmissionen,
Västra Storgatan 14
553 15 Jönköping

Tel: 036-30 61 50
E-post: info@alliansmissionen.se

SNABBLÄNKAR