Utbildning

Svenska Alliansmissionen utbildar och utrustar personer för ett liv av tro och tjänst i Guds församling och i samhället.

Vi är med och driver utbildningar på olika nivåer och för olika faser i livet. För gammal och ung, på akademisk nivå och för folkbildning, för ledare i nuvarande eller blivande tjänst, och för dig som bara är nyfiken på något nytt. 

Akademi för Ledarskap och Teologi (ALT) är vår fyraåriga teologiska ledarutbildning. Studiecentra finns i Jönköping och på ytterligare fem orter i Sverige. Utbildningen drivs i samverkan med Svenska Alliansmissionen, Evangeliska Frikyrkan (EFK), Pingst, Mullsjö folkhögskola, June folkhögskola, Hylliepark folkhögskola, Kaggeholms folkhögskola , Dalkarlså folkhögskola, Örebro Missionsskola samt Høyskolen for Ledelse og Teologi. 

Mullsjö folkhögskola ligger vackert i Mullsjö och är platsen för dig som vill ägna ett år till att blicka ut över världen på Volontärlinjen Global. Här kan du också läsa allmänna linjer eller konst och form.

Läs mer om alla våra utbildningar i menyn till vänster. Där hittar du även information om kortare kurser, endagarsutbildningar med mera.

SAU >
ALT >
Mullsjö folkhögskola >

SAM bg: 140 - 0753
SAM swish: 
123 138 89 82

ALMANACKAN
TIDNINGEN AKTUELLT


Aktuellt från Alliansmissionen är en medlemstidning som ges ut fem gånger per år. 

Läs direkt →

ADRESSER

Svenska Alliansmissionen,
Västra Storgatan 14
553 15 Jönköping

Tel: 036-30 61 50
E-post: info@alliansmissionen.se

SNABBLÄNKAR