Informationsmaterial

Vi har i huvudsak fem kanaler för att nå medlemmar och allmänhet med information. Vår webbplats, www.alliansmissionen.se, tidningen "Aktuellt", Facebook, www.facebook.com/SvenskaAlliansmissionen, E-brevet och vårt nyhetsmail Det händer.

www.alliansmissionen.se
Uppdateras ett par gånger i veckan, här finns information om såväl vår historia, glimtar från arragemang som ägt rum och information om kommande samlingar.

Tidningen Aktuellt från Alliansmissionen 
Vår medlemstidning utkommer 5 ggr/år och är gratis för medlemmar i församlingar anslutna till Svenska Alliansmissionen. Tidningen distribueras hem i brevlådan men finns även att ladda ner från hemsidan. Se mer information om tidningen nedan.

Facebook
Uppdateras flera gånger per vecka, här får du del av det som händer inom samfundet, enskilda församlingar, våra utbildningar, SAU, vårt internationella arbete, tips och idéer, uppmuntrande ord och mycket mer. Du kan också själv vara med och påverka flödet genom att gilla och dela det du läser, kommentera och uppdatera själv. www.facebook.com/SvenskaAlliansmissionen

E-brevet
Vårt digitala nyhetsbrev skickas varannan vecka. Den huvudsakliga målgruppen för E-brevet är pastorer, ungdomsledare, församlingsstyrelser och SAM:s styrelse och rådsmedlemmar. Om du finns med i någon av dessa grupper och inte får E-brevet skicka ett mail till info@alliansmissionen.se, i ämnesraden skriv "E-brev".

Det händer - Nyheter på mail
Ta del av det som händer inom Alliansmissionen. Mailet kommer ut 1 till 2 gånger per månad och är fyllt av information om månadens insamling, hälsningar från våra missionärer, tips på spännande evangemang och mycket annat. Skicka din e-postadress till info@alliansmissionen.se, i ämnesraden skriv "Det händer".

Utgivningsdatum för Aktuellt från Alliansmissionen 2014

Nr 1: utgivning 21 februari
Nr 2, Årsboken: utgivning 25 april
Nr 3: utgivning 19 juni
Nr 4: utgivning 26 september
Nr 5: utgivning 26 november


Ladda ned Aktuellt från Alliansmissionen som pdf-fil

Klicka här för att komma till arkivet >>

 

ALMANACKAN
TIDNINGEN AKTUELLT


Aktuellt från Alliansmissionen är en medlemstidning som ges ut fem gånger per år. 

Ladda hem som pdf-fil →

Läs direkt →

ADRESSER

Svenska Alliansmissionen,
Västra Storgatan 14
553 15 Jönköping

Tel: 036-30 61 50
E-post: info@alliansmissionen.se

SNABBLÄNKAR