SAU 125 ÅR

I år firar vi! 125 är onekligen en imponerande ålder, men det främsta skälet att fira är vad dessa 125 år har fått betyda. Genom åren har tusentals barn och unga varit med i SAU:s olika verksamheter och gjort fantastiska upplevelser, fått vänner och lärt känna Jesus. Med detta i ryggen ser vi nu fram emot ännu en sommar där vi kommer att möta runt 10 000 människor. Det är en fantastisk möjlighet, och tillsammans arbetar vi, anställd personal och ideella ledare för att denna sommar ska få göra verklig skillnad i unga människors liv.
Den skillnaden tror vi ytterst sett handlar om att få möta Gud. Det är vår högsta önskan och också vårt främsta existensberättigande. När vi i samband med vår årskonferens firade våra 125 år med en galakväll började vi kvällen med något, i 125-årssammanhang, så ovanligt som att läsa ur våra stadgar, där det står i §2:
 
”Vi tror på en Gud, skapare, uppehållare och frälsare, uppenbarad som Fader, Son och Helig Ande. Utifrån denna bekännelse arbetar SAU för att vinna människor för Kristus, verka för deras växande i tron, leda dem in i den kristna församlingen och så arbeta för Guds rikes tillväxt såväl i Sverige som i andra länder.”
 
Det är stort, 125 år efter att SAU bildades, ser vi att denna längtan och vilja fortsatt och är det som för oss framåt och motiverar till att skapa mötesplatser människor emellan, men också mellan Gud och människa.
 
SAU är vi tillsammans; personal, ledare, deltagare och alla ni som finns med och bär oss ekonomiskt och i bön. Vi är oändligt tacksamma för det stöd vi får ta del av och som gör det möjligt för oss att fortsätta satsa framåt. 
Denna månad går vår månadsgåva till SAU:s verksamhet – din gåva är med och skapar förutsättningar för oss att fortsätta satsa framåt, med 125 års fantastisk historia i ryggen och i medvetenhet om att Kristus har segrat – vi kan segra.
 

Ge din gåva på BG: 5499-1542

eller swish: 123 579 28 25
märk betalningen ”MG juni”

SAU >
ALT >
Mullsjö folkhögskola >

SAM bg: 140 - 0753
SAM swish: 
123 138 89 82

ALMANACKAN
TIDNINGEN AKTUELLT


Aktuellt från Alliansmissionen är en medlemstidning som ges ut fem gånger per år. 

Läs direkt →

ADRESSER

Svenska Alliansmissionen,
Västra Storgatan 14
553 15 Jönköping

Tel: 036-30 61 50
E-post: info@alliansmissionen.se

SNABBLÄNKAR