För dem som behöver det mest


Som fadder är du en av våra viktigaste givare. Tillsammans förbättrar vi förutsättningarna för tusentals människor över hela världen. Tillsammans bär vi budskapet om Jesus till jordens yttersta gräns.

 

BLI FADDER >

 

Som MISSIONSFADDER stöder du vårt arbete både i Sverige och internationellt. Ditt stöd går till såväl evangeliserande som sociala arbeten. Du är med och grundar en församling i Sickla. Du förebygger människohandel i Rumänien. Du översätter Bibeln till folkgruppen Fanamaket i Papua Nya Guinea. Och mycket, mycket mer.

Valfritt månadsbelopp, men vi rekommenderar minst 200 kr/månad.

Som BARNFADDER stöder du vårt arbete bland barn och unga i världen. Du hjälper funktionsnedsatta barn i Egypten att få gå i skolan. Du ser till att barn på landsbygden i Tchad får grundläggande hälsovård. Du bidrar till att barn i Sydafrika och Malawi får gå i förskolan. Och mycket, mycket mer.

Valfritt månadsbelopp, men vi rekommenderar minst 200 kr/månad.

 

Världen behöver fler hjältar!

SUPERHJÄLTE kan man vara till och med det år man fyller 12. Att vara Superhjälte innebär att man varje månad ger 50 kr till vårt arbete bland barn och unga i världen. Superhjältarna hjälper kastlösa barn i Indien att kunna gå i skolan. De är med och tränar fosterfamiljer i Moçambique för att kunna ta hand om föräldralösa barn. De ser till att barn i flyktingläger får skola. Och mycket annat som är viktigt.

Här har du som förälder en chans att involvera barn i ett givande, och de får konkret se att de kan vara med och förändra världen.

BLI SUPERHJÄLTE >

(Obs! Anmälan och inbetalningar görs av vårdnadshavare.)

 

SAU >
ALT >
Mullsjö folkhögskola >

SAM bg: 140 - 0753
SAM swish: 
123 138 89 82

ALMANACKAN
TIDNINGEN AKTUELLT


Aktuellt från Alliansmissionen är en medlemstidning som ges ut fem gånger per år. 

Läs direkt →

ADRESSER

Svenska Alliansmissionen,
Västra Storgatan 14
553 15 Jönköping

Tel: 036-30 61 50
E-post: info@alliansmissionen.se

SNABBLÄNKAR