BibelVinter

Vill du växa i din tro? Gör ett avbrott i det du håller på med och satsa fyra veckor mitt i vintern för att lära dig mer om Bibeln och det kristna livet. Du kanske kan ta ut semester eller ta tjänstledigt, eller bara ta chansen när du ändå inte har något annat planerat. Den här kursen är för dig, ung eller gammal eller mitt i livet, som vill ta en paus för att växa som kristen.

Plats: På Mullsjö folkhögskola
Datum: 15 januari – 9 februari 2018
Fristående Israelresa: 10-18 februari 2018 

På BibelVinter får du en översikt över hela Bibeln och en introduktion till det kristna livet. Under den första veckan läser vi Gamla testamentet och talar om livet i gemenskap med Gud. Under den andra veckan läser vi evangelierna och då fokuserar vi på vad det betyder att följa Jesus. Den tredje veckan läser vi Apostlagärningarna och talar om uppdraget att sprida budskapet vidare. Den fjärde veckan fokuserar vi på Nya testamentets brev och talar om Guds tanke med församlingen.

I anslutning till kursen finns möjlighet att följa med på en studieresa till Israel under v 7 och själv uppleva platserna där Bibelns händelser utspelade sig.

Sista anmälningsdag är den 1 december 2017. Antalet platser är begränsat och vi antar deltagare fortlöpande. Det är först till kvarn som gäller.
Om man vill följa med på studieresan till Israel den 10-18 februari ska detta också anmälas senast den 1 december 2017.

Mer om kursen>>

Anmälan>>

SAU >
ALT >
Mullsjö folkhögskola >

SAM bg: 140 - 0753
SAM swish: 
123 138 89 82

ALMANACKAN
TIDNINGEN AKTUELLT


Aktuellt från Alliansmissionen är en medlemstidning som ges ut fem gånger per år. 

Läs direkt →

ADRESSER

Svenska Alliansmissionen,
Västra Storgatan 14
553 15 Jönköping

Tel: 036-30 61 50
E-post: info@alliansmissionen.se

SNABBLÄNKAR