”TID” – SAU/SAM:s Årskonferens, 25-28 maj 2017

Välkommen till Årskonferens!
Vi träffas på Gullbrannagården under Kristi Himmelsfärdshelgen, en helg då vi får utmanas, uppmuntras och utrustas. Vi möts under temat ”TID”. Dessutom firar SAU 125 år vilket kommer att märkas på flera olika och festliga sätt. Välkomna till en härlig konferens!
 

GLÖM INTE ATT FYLLA I EN UTVÄRDERING OM KONFERENSEN!

 

Konferensen i korta drag

Torsdagen inleds kl. 11.00 med God Morgon Gullbranna för alla åldrar i Skeppet och följs sedan av två parallella gudstjänster; en för barnen i Kyrkan där Zandra Adolfsson och Barnkonferensen håller i trådarna och en i Skeppet där Kjell Larsson predikar. Sedan följer ombudsmöten för både SAU och SAM.

På kvällen blir det en gudstjänst där Johanna Folkesson, Ölmstad, predikar. Lite senare blir det festligheter i Skeppet då vi uppmärksammar SAU:s 125-årsjubileum. 

Fredagen kommer bland annat att bjuda på en väldigt intressant gemensam del i ombudsmötet som är öppen för alla då Bo Forsberg, generalsekreterare för Diakonia, gästar oss. För SAM fortsätter ombudsmötet på eftermiddagen parallellt med att SAU har två seminarier; ett med en fortsättning på Bo Forsbergs förmiddag och ett med KRIK (Kristen Idrottskontakt).

På kvällen blir det gudstjänst med Mikael Celinder som talare, följt av en hejdundrans konsert av Samuel Ljungblahd med band.

Lördagen innehåller många intressanta seminarier. På förmiddagen kommer Simon Häggström, chef för Stockholmspolisens prostitutionsgrupp, som talar om traffickingfrågor utifrån sin bok ”Skuggans lag”. Sedan blir det ett pass med sex stycken valbara bibelstudier. På eftermiddagen blir det ytterligare seminarier, följt av en Gudstjänst och ytterligare festligheter för alla åldrar med anledning av SAU:s 125-årsjubileum. 

Under kvällen finns det möjlighet att gå på fler seminarier, och sedan även en gudstjänst då Jakob Fhager Bjärkhed, Vaggeryd, predikar. 

Söndagen bjuder som vanligt på Högtidsgudstjänst kl. 11.00 då vi bland annat får välkomna nya pastorer in i vårt samfund. 

Utöver dessa glimtar kommer det också bli Morgonbön med nattvardsgemenskap tillsammans med Maria Ahlriksson, God morgon Gullbranna och God natt Gullbranna, Tonårspaket, samlingar med Barnkonferensen och mycket mer på programmet.

I menyn till vänster hittar du mer information som rör konferensen!

SAU >
ALT >
Mullsjö folkhögskola >

SAM bg: 140 - 0753
SAM swish: 
123 138 89 82

ALMANACKAN
TIDNINGEN AKTUELLT


Aktuellt från Alliansmissionen är en medlemstidning som ges ut fem gånger per år. 

Läs direkt →

ADRESSER

Svenska Alliansmissionen,
Västra Storgatan 14
553 15 Jönköping

Tel: 036-30 61 50
E-post: info@alliansmissionen.se

SNABBLÄNKAR